آموزش آشپزی
سلام دوستان.خوبین خوشین سلامتین؟
راستش من این غذای پیچاخ قیمه رو خیلی دوست دارم خیلی وقته دستورشو از خاله ام پرسیدم گفتم اینجا هم بذارم شما هم استفاده کنین
ولی پست این مطلب خیلیی تاخیر داشت دیگه ببخشید
از نظر من که خیلیییییی خوش مزه اس
ایشالا که شما هم دوست داشته باشین
.اگه هم نگارش طرز تهیه اش خیلی کتابی نیست ببخشید دیگه
راستی این غذا برا اردبیله







مواد لازم برای 4 نفر:
پیاز : دو عدد متوسط برای داخل گوشت + دو عدد درشت برای پیاز داغ
گوشت قیمه حبه ای 24 قطعه
فلفل سیاه
نمک
خلال باذام یک پیاله سرکوهی ( البته مقدارش بستگی به ذائقه داره)
تخم مرغ دو عدد
زعفران دم کرده
آبلیمو یا لیموی تازه یک عدد
+ طرف پیرکس
طرز تهیه:
روغن را داغ میکنیم،پیاز را به صورت نگینی خورد میکنیم.بعد که روغن داغ شد پیاز رو داخل روغن میریزیم

گوشتها رو از قبل آماده کرده و در قابلمه حاوی پیاز میریزیم تا کاملن پیاز و گوشت سرخ شود.وقتی که سرخ شد زرد چوبه و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم تا گوشت کمی مزه دار شود
سپس خلال بادام را به اندازه یک پیاله سر کوهی داخل مواد میریزیم و آب جوش روی مواد میریزیم و میذاریم که گوشت و خلال بادام با هم بپزد


بعد از پختن گوشت،زمانی که در داخل قابلمه به مقدار یک لیوان آب باقی مانده باشد،در داخل ظرف پیرکس پیاز داغ را میریزیم و کمی زعفران دم کرده به پیاز داغ اضافه می کنیم تا رنگش عوض شود،بعد خلال بادام و قیمه پخته را داخل پیاز داغ ریخته دو عدد تخم مرغ رو هم در دو طرف ظرف میکوبیم
ببخشید میشکنیم،دره ظرف را محکم میگذاریم،حرارت اجاق را کم میکنیم تا تخم مرغ کامل بپزد.نصف یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا نصف یک لیموی تازه را هم توی مواد میریزیم و میگذاریم که جا بیوفتد


به همین سادگی به همین خوشمزگی

ماشاا...به دخترمون کدبانوشده فکر کنم باید بیام خونه تون غذاهاتو تست کنم ببینم وقت عروسیت شده یا نه......
Vaaaaaaaaay....injaroooooo.....yadesh bkhir....ye mogey in paga che shuri dash
برایه خرید تاپ هایه خوشگل پسرانه از فروشگاه ما دیدن نمایید: http://ninitavalod.mihanblog.com