تاريخ : پنجشنبه ٩ بهمن ۱۳٩۳ | ٢:٢٩ ‎ب.ظ | نویسنده : ترکان
سلام دوستان.خوبین خوشین سلامتین؟سوالراستش من این غذای پیچاخ قیمه رو خیلی دوست دارم خیلی وقته دستورشو از خاله ام پرسیدم گفتم اینجا هم بذارم شما هم استفاده کنیناز خود راضی ولی پست این مطلب خیلیی تاخیر داشت دیگه ببخشیدخجالتاز نظر من که خیلیییییی خوش مزه اسخوشمزهایشالا که شما هم دوست داشته باشینقلب.اگه هم نگارش طرز تهیه اش خیلی کتابی نیست ببخشید دیگهخجالت راستی این غذا برا اردبیلهچشمک

مواد لازم برای 4 نفر:
پیاز :  دو عدد متوسط برای داخل گوشت + دو عدد درشت برای پیاز داغ
گوشت قیمه حبه ای 24 قطعه
فلفل سیاه 
نمک
خلال باذام یک پیاله سرکوهی ( البته مقدارش بستگی به ذائقه داره)
تخم مرغ دو عدد
زعفران دم کرده
آبلیمو یا لیموی تازه یک عدد
+ طرف پیرکس
طرز تهیه:
روغن را داغ میکنیم،پیاز را به صورت نگینی خورد میکنیم.بعد که روغن داغ شد پیاز رو داخل روغن میریزیملبخند
گوشتها رو از قبل آماده کرده و در قابلمه حاوی پیاز میریزیم تا کاملن پیاز و گوشت سرخ شود.وقتی که سرخ شد زرد چوبه و نمک و فلفل سیاه را اضافه می کنیم تا گوشت کمی مزه دار شودخوشمزهسپس خلال بادام را به اندازه یک پیاله سر کوهی داخل مواد میریزیم و آب جوش روی مواد میریزیم و میذاریم که گوشت و خلال بادام با هم بپزدلبخند
بعد از پختن گوشت،زمانی که در داخل قابلمه به مقدار یک لیوان آب باقی مانده باشد،در داخل ظرف پیرکس پیاز داغ را میریزیم و کمی زعفران دم کرده به پیاز داغ اضافه می کنیم تا رنگش عوض شود،بعد خلال بادام و قیمه پخته را داخل پیاز داغ ریخته دو عدد تخم مرغ رو هم در دو طرف ظرف میکوبیمنیشخندببخشید میشکنیم،دره ظرف را محکم میگذاریم،حرارت اجاق را کم میکنیم تا تخم مرغ کامل بپزد.نصف یک قاشق غذاخوری آبلیمو یا نصف یک لیموی تازه را هم توی مواد میریزیم و میگذاریم که جا بیوفتدخوشمزه

به همین سادگی    به همین خوشمزگیچشمک


  • فروش بک لینک | قالب وبلاگ